Vilkår

Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Anabelle Smykkedesign
Vietsvej 14
3760 Gudhjem
CVR-nr 34171637
Bankoverførsel (Nordea):
Reg. 0650 kontonr. 0167616933

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail.

Priser og Betaling:
Alle priser er incl. moms.
Ordrer kan betales med kreditkort via Paypal eller via bankoverførsel til 0650 0167616933. Betalingen skal ske inden 7 dage, da ordren ellers bliver slettet.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, tilbagebetaler vi det resterende beløb til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer.

Fragt og levering:
Som udgangspunkt sender vi med DAO til nærmeste udleveringssted, forsendelsesomkostninger i Danmark er 37 kr. Forsendelsesomkostninger til øvrige EU-lande samt øvrige lande afhænger af modtageradresse. Dette vil blive efterreguleret. Ordrer modtaget inden kl. 14.00 på hverdage sendes som regel samme dag. Har du valgt bankoverførsel, som betalingmetode, afsendes ordren først efter, at vi har modtaget din betaling. Vi sender som udgangspunkt kun ordrer til Danmark og øvrige EU-lande, med mindre andet kan aftales (køber afholder ekstraudgifter i denne forbindelse.
 
Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt hos Anabelle Smykkedesign overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
 
Tilbud:
Tilbud er kun gældende så længe lager haves. Anabelle Smykkedesign tager forbehold for udsolgte varer.

Returnering:
I henhold til købeloven har du 14 dage til at meddele sælger (Anabelle Smykkedesign) hvis du ønsker at returnere en vare. Herefter har du 14 dage til at returnere varen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget - hvis der er sket en værdiforringelse af varen hæfter du som kunde for denne forringelse. Nedsatte varer byttes ikke og tages ikke retur. Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage. Du afholder selv omkostninger i forbindelse med returnering af varer. Du skal medsende en kopi af faktura. Har du betalt via Paypal tilbagebetales beløbet via dette. Har du betalt via bankoverførsel bedes du ved returneringen oplyse bankens navn, registreringsnummer samt dit kontonummer så vi kan tilbagebetale beløbet til din bankkonto.

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Anabelle Smykkedesign skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Anabelle Smykkedesign. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.
Anabelle Smykkedesign ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af Anabelle Smykkedesign.
 
Brug af personlige oplysninger:
Anabelle Smykkedesign videregiver ikke dine personlige oplysninger eller andre oplysninger vedr. kundeforholdet.

Sikkerhed og dine rettigheder ved køb på internettet:
Det er i alles interesse, at forbrugerne kender til deres rettigheder og sikkerhed ved handel på nettet, og der er flere gode uafhængige ressourcer, hvor du kan lære mere. Hvis du føler dig usikker ved at handle på internettet, opfordrer vi dig til at kigge på disse hjemmesider:

Forbrugerstyrelsen
Forbrugerinformation
Forbrugerrådet
Anabelle Smykkedesign, Bornholm | CVR: 34171637 | Vietsvej 14, 3760 Gudhjem  | ana.belle@live.dk